arrow_drop_up arrow_drop_down

Cubispray Eco

Type spuitwerk

Onze Cubispray Eco is een akoestische isolatiespray met een fijne cellulosevezelstructuur.
 Het voordeel van deze stof is zijn natuurlijke aanblik én ecologische karakter. Hij ontstaat namelijk bij het recyclingsproces van papier wat op zijn beurt bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Hij heeft de fijnste korrel binnen de Cubispray productlijn en is van nature grijs.

Een ander voordeel van Cubispray Eco is zijn hoge weerstand tegen schimmelvorming, z'n hoge brandwerendheid en uitstekende geluidsabsorptie. Maar het belangrijkste is dat zijn ecologisch verantwoorde oorsprong en anti-allergische eigenschappen een gezond microklimaat vormen in de met dit product geïsoleerde ruimten.

Achtergrondinformatie

Onze producten bevatten lichtgewicht, geluidswerend spuitwerk. Dat wordt aangebracht op wanden en plafonds. Aan de massa wordt een speciale kleefstof toegevoegd, waardoor het product niet alleen beter hecht, maar ook brandwerend en vochtbestendig wordt. Het is aan te brengen op oppervlakken met alle soorten structuur (oftewel zowel glad als reliëf). Het resultaat is een stevige akoestische laag met de juiste, gekozen dikte.

Onze akoestische producten hebben zeer hoge geluidsabsorptie-coëfficiënten. De uiteindelijke testresultaten zijn vooral afhankelijk van het type ondergrond waarop ze worden aangebracht.

Ondergrond en afwerking Eco

Door de speciale, gepatenteerde lijm kan dit product op vrijwel alle soorten ondergrond worden toegepast (hout, metaal, beton, gipsplaten, piepschuim, glas, enz.) Er zijn maar een paar uitzonderingen waarop eerst een primer moet worden aangebracht.

Deze spuitpleister wordt na afloop afgespaand oftewel gladgestreken, zodat we een gladder oppervlak krijgen, zowel op muren als op plafonds.

Absorptieresultaten Cubispray Eco

Absorptieresultaten Cubispray Eco

In de tabel ziet u de absorptieresultaten van Cubispray Eco