arrow_drop_up arrow_drop_down

Cubispray Light Grey en Cool White

Type spuitwerk

Light Grey, Cool White (en Cubispray White en Natural White) zijn spuitpleisters van middelgrote, regelmatige korrel, wit van kleur. Dit type spuitpleister draagt bij aan een prettige akoestiek en verstaanbaarheid. Toepassing: Kantoren, recepties, conferentieruimtes, theaters, kerken, collegezalen en traphuizen. Het is een akoestische pleister met een grove, maar regelmatige cellulosekorrel. Dat wil zeggen, hij heeft een geordende korrelstructuur. Hierdoor heeft hij een karakteristieke aanblik. Daarom wordt deze pleister vaak gekozen door architecten die houden van een origineel ontwerp.

Parameters en toepassing

Laagdikte: 12-45 mm
Toepassing: collegezalen, conferentiezalen, gangen in utiliteitsgebouwen, trappenhuizen, musea, bioscopen, zwembaden en sportfaciliteiten
Cubispray White, Light Grey en Cool White is een akoestische spray voor plafonds en wanden. Hij bestaat uit cellulosevezels, die tijdens het spuitproces worden gemengd met een lijm, waardoor de cellulose kan hechten. Bovendien maakt dit het product brandwerend en vochtbestendig. De vorm van het oppervlak speelt geen grote rol en het eindproduct is een duurzame laag van de gekozen dikte.
Cubispray akoestische spuitpleisters worden gekenmerkt door zeer hoge geluidsabsorptie-coëfficiënten. De uiteindelijke cijfers zijn afhankelijk van de ondergrond waarop ze worden aangebracht.


Cubispray Light Grey en Cool White

Kleuren en afwerking

Kleuren: wit, koel wit met een fijne structuur, lichtgrijs, grijs en zwart
Deze spuitpleister wordt na het aanbrengen gladgestreken oftewel afgespaand. Hierdoor krijgen we een mooi, wat gladder oppervlak, zowel op de muren als op de plafonds.

Overige toepassingen

In gebouwen zoals zwembaden en stadions helpt Cubispray bij het reguleren van vocht. Een juiste combinatie van Cubispray White en Natural White helpt de vorming van condens te voorkomen op beton, plafonds en stalen constructies.

Cubispray Absorptieresultaten

Light Grey en Cool White

In de tabel ziet u de absorptieresultaten van de bovengenoemde Cubispray varianten