Cubispray Vanilla

Cubispray Vanilla is spuitpleister van middelgrote, regelmatige korrel, beige van kleur. Dit type spuitpleister draagt bij aan een prettige akoestiek en verstaanbaarheid.

milieuvriendelijk

duurzaamheid

Vanilla

Type spuitwerk

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Cubispray® Vanilla is een naadloze akoestische spuitpleister en kan op praktisch elkenormale constructie-ondergrond (beton, gipskarton, pleisterwerk, hout, metaal) gespotenworden.

Toepassing: Kantoren, recepties, conferentieruimtes, theaters, kerken, collegezalen en traphuizen. Het is een akoestische pleister met een grove, maar regelmatige cellulosekorrel. Dat wil zeggen, hij heeft een geordende korrelstructuur. Hierdoor heeft hij een karakteristieke aanblik. Daarom wordt deze pleister vaak gekozen door architecten die houden van een origineel ontwerp.

Achtergrondinformatie

Parameters en toepassing

Laagdikte: 12-45 mm
Toepassing: collegezalen, conferentiezalen, gangen in utiliteitsgebouwen, trappenhuizen, musea, bioscopen, zwembaden en sportfaciliteiten
Cubispray Vanilla is een akoestische spray voor plafonds en wanden. Hij bestaat uit cellulosevezels, die tijdens het spuitproces worden gemengd met een lijm, waardoor de cellulose kan hechten. Bovendien maakt dit het product brandwerend en vochtbestendig. De vorm van het oppervlak speelt geen grote rol en het eindproduct is een duurzame laag van de gekozen dikte.
Cubispray akoestische spuitpleisters worden gekenmerkt door zeer hoge geluidsabsorptie-coëfficiënten. De uiteindelijke cijfers zijn afhankelijk van de ondergrond waarop ze worden aangebracht.
Overige toepassingen: in gebouwen zoals zwembaden en stadions helpt Cubispray bij het reguleren van vocht. Een juiste combinatie van Cubispray Vanilla helpt de vorming van condens te voorkomen op beton, plafonds en stalen constructies.
Kleuren en afwerking: wit, koel wit met een fijne structuur, lichtgrijs, grijs en zwart. Deze spuitpleister wordt na het aanbrengen gladgestreken oftewel afgespaand. Hierdoor krijgen we een mooi, wat gladder oppervlak, zowel op de muren als op de plafonds.

Cubispray Absorptieresultaten

In de tabel ziet u de absorptieresultaten van de bovengenoemde Cubispray varianten

Absorptieresultaten 125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000Hz 4000Hz NRC αw
18mm 0,09 0,22 0,55 0,81 0,99 1,00 0,65 0,55
28mm 0,13 0,44 0,80 0,96 1,02 1,04 0,81 0,75
35mm 0,15 0,58 0,97 0,96 0,99 1,07 0,88 0,90

voorbeeldtoepassingen

Foto’s van onze projecten

Bekijk ook onze andere producten

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Cubispray Jeans

Cubispray White en Natural White

Cubispray Eco

Share This