Cubispray White, Cool White en Natural White

De standaard akoestische spuitpleister met de dikste, onregelmatige korrel en een warm witte kleur. Cubispray White, Cool White en Natural White zijn spuitpleisters met een korrelstructuur. Daarom vallen ze onder de categorie Industrieel spuitpleisterwerk. Zodoende zijn ze zeer geschikt voor grovere ruimtes zoals hallen of productieruimtes.

milieuvriendelijk

duurzaamheid

White

Natural White

Cool White

Type spuitwerk

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Cubispray® White, Cool White en Natural White zijn naadloze akoestische spuitpleisters en kunnen op praktisch elkenormale constructie-ondergrond (beton, gipskarton, pleisterwerk, hout, metaal) gespotenworden.

Toepassing: Kantoren, recepties, conferentieruimtes, theaters, kerken, collegezalen en traphuizen. Het is een akoestische pleister met een grove, maar regelmatige cellulosekorrel. Dat wil zeggen, hij heeft een geordende korrelstructuur. Hierdoor heeft hij een karakteristieke aanblik. Daarom wordt deze pleister vaak gekozen door architecten die houden van een origineel ontwerp.

Achtergrondinformatie

Parameters en toepassing

Laagdikte: 16 – 45 mm
Toepassing: industriële ruimtes en -hallen, productieruimtes, kleine en grote garages, en magazijnen. Cubispray White, Cool White en Natural White zijn lichtgewichte geluidsabsorberende middels. Dit brengen wij aan op wanden en plafonds. Het middel bevat cellulosevezels, die tijdens het spuiten worden gemengd met lijm. Zodoende hecht het goed.

Vervolgens krijgen we hierdoor een brandwerend en vochtbestendig oppervlak. De vorm van de ondergrond speelt geen belangrijke rol en het eindproduct is een duurzame laag met de gekozen dikte.

Cubispray White heeft een warme, gebroken witte tint en voelt zeer prettig aan. Ons spuitwerk wordt gekenmerkt door zeer hoge geluidsabsorptiewaarden.
De uiteindelijke akoestische waarden worden bepaald door het type ondergrond, oftewel het oppervlak waarop het product wordt aangebracht.

Ondergrond: met een speciale, gepatenteerde lijm brengen wij dit product aan op vrijwel alle types ondergrond (hout, metaal, beton, gipsplaat, polystyreen, glas, etc.). Maar bij enkele soorten ondergronden moet er eerst worden voorbehandeld.
Overige toepassingen: in gebouwen zoals zwembaden en stadions helpt Cubispray bij het reguleren van vocht. Een juiste combinatie van Cubispray White, Cool White en Natural White helpt de vorming van condens te voorkomen op beton, plafonds en stalen constructies.

Cubispray Absorptieresultaten

Zie de tabel voor de absorptiewaarden van Cubispray White, Cool White en Natural White

Absorptieresultaten 125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000Hz 4000Hz NRC αw
18mm 0,09 0,22 0,55 0,81 0,99 1,00 0,65 0,55
28mm 0,13 0,44 0,80 0,96 1,02 1,04 0,81 0,75
35mm 0,15 0,58 0,97 0,96 0,99 1,07 0,88 0,90

Bekijk ook onze andere producten

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Cubispray Jeans

Cubispray Light Grey

Cubispray Eco

Share This