arrow_drop_up arrow_drop_down

Cubispray White en Natural White

Type spuitwerk

De standaard akoestische spuitpleister met de dikste, onregelmatige korrel en een warm witte kleur. Cubispray  White is spuitwerk met een  korrelstructuur. Daarom valt hij onder de categorie Industrieel spuitpleisterwerk. Zodoende is hij zeer geschikt voor grovere ruimtes zoals hallen of productieruimtes.

Parameters en toepassing

Laagdikte: 16 - 45 mm
Toepassing: industriële ruimtes en -hallen, productieruimtes, kleine en grote garages, en magazijnen.

Cubispray  White is een lichtgewicht geluidsabsorberend middel. Dit brengen wij aan op wanden en plafonds. Het middel bevat cellulosevezels, die tijdens het spuiten worden gemengd met lijm. Zodoende hecht het goed.

Vervolgens krijgen we hierdoor een brandwerend en vochtbestendig oppervlak. De vorm van de ondergrond speelt geen belangrijke rol en het eindproduct is een duurzame laag met de gekozen dikte.

Cubispray  White heeft een warme, gebroken witte tint en voelt zeer prettig aan.

Ons spuitwerk wordt gekenmerkt door zeer hoge geluidsabsorptiewaarden.

De uiteindelijke akoestische waarden worden bepaald door het type ondergrond, oftewel het oppervlak waarop het product wordt aangebracht.

Cubispray White

null

Cubispray Natural White

null

Ondergrond

Met een speciale, gepatenteerde lijm brengen wij dit product aan op vrijwel alle types ondergrond (hout, metaal, beton, gipsplaat, polystyreen, glas, etc.). Maar bij enkele soorten ondergronden moet er  eerst worden voorbehandeld.

Overige toepassingen

In gebouwen zoals zwembaden en stadions helpt Cubispray bij het reguleren van vocht. Een juiste combinatie van Cubispray White en Natural White helpt de vorming van condens te voorkomen op beton, plafonds en stalen constructies.

Absorptieresultaten Cubispray

Absorptieresultaten

Zie de tabel voor de absorptiewaarden van Cubispray White en Natural White