arrow_drop_up arrow_drop_down
15 augustus 2019 

De nieuwe akoestische pleister van Akuson: Cubispray Cool White

Cubispray Cool White is een uitstekende pleister die de akoestiek en verstaanbaarheid in verschillende ruimtes kan verbeteren. Cubipray Coolwhite wordt vooral toegepast in kantoren, conferentieruimtes, zwembaden, theaters en collegezalen. Het materiaal bestaat uit cellulosekorrels die bovendien ook nog eens milieuvriendelijk zijn. De grove maar gelijkmatige structuur oogt mooi in iedere ruimte aan de muren of het plafond en het pleisterwerk is in diverse kleuren beschikbaar, zoals wit, grijs en zwart. Wij hebben nu Cubispray Cool White uitgebracht en geven zo de Cubispray productlijn een extra dimensie.

Waarvoor gebruikt u Cubispray Cool White?

De naam staat uiteraard voor de koele witte tint van het product, met een knipoog naar warme zomerdagen. Dan zoekt menig mens verkoeling in een zwembad, ook binnenbaden en zwemparadijzen. Maar naast een aangename temperatuur is ook de akoestiek in een zwembad van groot belang. Spelende en joelende kinderen, gespetter, ruis van water dat uit de glijbaan komt. Bij een slechte akoestiek kan dit u, bij langdurige blootstelling, stress, onrust of hoofdpijn opleveren. Goed isoleren dus! Bovendien zal Cubispray Cool White zorgen voor een uitstekende vochtregulatie, zodat ondergronden niet door het vocht worden aangetast.

Met Cool White van Akuson uitstekende geluidsisolatie én verkoeling

Onze Cubispray Cool White zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie en bereikt u een optimale galmreductie. Door de middelgrote en regelmatige korrel, zal dit akoestisch pleisterwerk een prettig aanblik geven. Heeft u interesse in deze Cubispray? Of wilt u meer informatie over onze andere soorten akoestisch pleisterwerk? Neemt u dan contact met ons op. Op onze website kunt u eenvoudig een terugbelverzoek indienen. Wij nemen vervolgens direct contact met u op om u over de mogelijkheden voor te lichten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen