Onze Cubispray productlijn

Onze spuitpleister wordt direct op het te bewerken oppervlak gespoten. Denk hierbij aan metaal, beton, gips of hout. In sommige gevallen dient de ondergrond te worden voorbewerkt. We brengen vervolgens de stof aan, vaak in meerdere lagen, om zo aan alle akoestische en thermische eisen te voldoen. Hierdoor garanderen wij een effectieve geluidsreductie en een, akoestisch gezien, prettige omgeving. Dit alles brengen we aan op verscheidene soorten oppervlakken.

milieuvriendelijk

duurzaamheid

Light Grey

Cool White

Type spuitwerk

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Ieder Cubispray spuitwerk kan in elke gewenste kleur worden afgewerkt. Bij sommige varianten doen wij dit door middel van overspuiten met verf, bij andere wordt er pigment aan het product toegevoegd waardoor direct al de juiste kleur wordt verkregen.

Ons spuitwerk heeft een korrelstructuur maar kan desgewenst wat gladder worden gemaakt (afgespaand). Indien u echter echt 100% glad-egaal wilt, dient u te kiezen voor akoestisch pleisterwerk oftewel stuc.

De Cubispray producten die we aanbieden voldoen aan de hoge normen voor akoestische isolatie, het elimineren van nagalm en het creëren van ideale geluidsomstandigheden en -omgevingen in grotere objecten.

De absorptieresultaten van de producten uit het assortiment vindt u op de productpagina’s.

Varianten

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

Cubispray Eco Jeans

Cubispray Eco Grey

Cubispray Eco Medium Grey

Cubispray Eco Dark Grey

Cubispray Eco Black

Cubispray Cool White

Cubispray Vanilla

Cubispray Light Grey

Cubispray White

Cubispray Natural White

Cubispray Comfort Plus

Cubispray ThermoJet

Toepassingen

Uw Expert in Akoestisch Spuitwerk

De ruimtes en gebouwen die wij bewerken variëren van sportgelegenheden zoals zwembaden, industriële ruimtes en -gebouwen tot grote hallen, luchthavens, tv-stations, bioscopen, publieke gebouwen en collegezalen.
Share This