Akuson voor aannemers

U bent als aannemer verantwoordelijk voor het aanbrengen van geluidsisolatie

15 augustus 2019

Ongetwijfeld zult u te maken hebben gehad met bouwprojecten waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt. Dit gaat dan om opdrachten waar geluid een belangrijke rol speelt, zoals bioscopen, opnamestudio’s en concertzalen. Hier is het vanzelfsprekend dat er akoestisch geïsoleerd wordt. Maar uitvoerders zijn wel verantwoordelijk voor de bouw en hebben in de praktijk te maken met ruimtes waar de akoestiek misschien niet heel goed is.

Als hierin door de ontwerper of opdrachtgever niet in is voorzien en u constateert een slechte akoestiek, dan is het belangrijk om dit aan te geven. U voorkomt hiermee dat u achteraf klachten krijgt over de bouw van uw project. Akuson kan hier een belangrijke rol in spelen. Wij zijn gespecialiseerd in akoestisch spuitwerk dat we reeds tijdens de bouw kunnen aanbrengen. Dit kan achteraf veel problemen voorkomen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van ons akoestisch pleisterwerk, neem u dan gerust contact met ons op.

Welke mogelijkheden biedt Akuson op het gebied van geluidsisolatie?

Akuson biedt u geluidsisolatie in de vorm van akoestisch spuitwerk en waarbij gebruik gemaakt wordt van innovatieve producten en technieken. Ons pleisterwerk staat bekend onder de naam Cubispray. Cubispray is een pleistersoort met geluidsabsorberende eigenschappen en het geeft uw ruimte ook een fraaie aanblik. Voor uw bouwprojecten van grote industriële ruimtes, magazijnen en garages, zullen wij Cubispray aanraden. Dit pleisterwerk bestaat uit cellulosevezels, die een uitstekende geluidsisolatie geven. Juist door de grove korrelstructuur is dit pleisterwerk geschikt voor grote ruimtes. Maar ook voor andere ruimtes hebben wij de juiste soort Cubispray beschikbaar. Afhankelijk van het type product kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Cubispray is geschikt voor vele ondergronden

Uitvoerders hebben te maken met tal van materialen die gebruikt worden voor vloeren, wanden en plafonds. Onze Cubispray hecht ideaal op vele soorten ondergronden, te weten beton, hout, metaal, gipsplaat, glas en piepschuim. Bij enkele ondergronden zal er overigens wel eerst een voorbehandeling moeten plaatsvinden, voordat wij ons pleisterwerk aanbrengen.

Akuson denkt ook aan het milieu

Akuson stelt hoge eisen aan haar producten. Wij vinden het belangrijk dat de producten zo weinig mogelijk belastend zijn voor het milieu. Zo leveren wij het innovatieve Cubispray Eco en Cubispray Thermojet, beide verkregen uit gerecycled oud papier en Cubispray Jeans dat bestaat uit hergebruikt denim (spijkerstof). Cubispray ThermoJet bestaat op zijn beurt vooral uit gerecycled glaswol.

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

In onze branche behoort Akuson tot één van de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven. Daarnaast zijn wij ook nog eens de voordeligste. Dit is om onze onderneming een extra impuls te geven. Maak dus van die mogelijkheid gebruik! Wacht niet te lang en laat u uitgebreid door ons voorlichten over de mogelijkheden voor uw bouwprojecten. U kunt ons bellen of uw vragen in een bericht verzenden, maar u mag op de website ook een gratis terugbelverzoek indienen. Wij zullen u dan (binnen onze openingstijden) direct terugbellen en uw vragen beantwoorden.

Share This