Kweliteitsisolatie van Akuson

Waarom Akuson?

25 juni 2019

Ten eerste is ons bedrijf gespecialiseerd op het gebied van akoestische isolatie. Waarom Akuson? De producten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit, met een zéér goede prijs-kwaliteitsverhouding. U krijgt dus waar voor uw geld. Op de website zijn veel reviews van tevreden klanten te vinden. Verder is ons bedrijf professioneel en gebruikt we vaak duurzame, milieuvriendelijke materialen. Veel van het materiaal is ook gerecycled. Akuson houdt altijd rekening met de klanten en met het milieu. We hebben veel ervaring, zowel in Nederland als in het buitenland. Prijzen of gratis offertes voor de akoestische pleister kunt u makkelijk aanvragen via het contactformulier, mail, of telefoon.

Voordelen

De akoestische pleister heeft meerdere voordelen. Het vermindert natuurlijk geluidsoverlast zoals galm en onverstaanbaarheid, maar het is ook bijvoorbeeld goed voor het milieu. Het kan op elke ondergrond aangebracht worden en is naadloos, zodat het eindproduct er goed uitziet. Het is ook erg onderhoudsvriendelijk en is eindeloos houdbaar. U kunt het product in meerdere kleuren krijgen, zoals wit, gebroken wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw. Later komen er mogelijk nog meer kleuren bij. Een ander voordeel is dat het product op zowel het plafond als op de muren aangebracht kan worden. Zo kunt u makkelijk uw hele ruimte laten isoleren. Het is ook een product dat snel kan worden aangebracht, waardoor uw geluidsisolatie plafond en de isolatie van de muren niet te veel tijd in beslag neemt.

Prijzen

De prijzen hangen af van de ruimte en het maatwerk van het akoestisch spuitwerk. Hoe dik het spuitwerk moet zijn en hoe groot de muren of het plafond zijn hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs. Om specifiekere informatie hierover te krijgen, is het beste idee om de gratis offerte aan te vragen. Hierdoor komt u meer te weten over de prijs van uw geluidsisolatie plafond of van uw muren.

Onderhoud

Als uw akoestisch spuitwerk eenmaal aangebracht is, kunt u het, over het algemeen zelf onderhouden, of, als het moeilijk bereikbare plekken betreft, kunt u ons hiervoor inschakelen.

Voor de muren en plafonds kan een stofzuiger met een zachte borstel worden gebruikt, zodat deze degelijk schoongemaakt worden zonder dat ze beschadiging oplopen. Het uiteindelijke doel is immers niet alleen dat de isolatie goed werkt, maar ook dat hij er goed uitziet. Dit leidt tot een optimale sfeer in uw ruimte.

Plan van aanpak

Als u graag de akoestiek van een ruimte of kamer wilt verbeteren, kunt u dus meteen in actie komen. Op onze website vindt u informatie over alle producten en diensten die Akuson aanbiedt. Bekijk vooral de verschillende soorten Cubispray en maak uw keuze. Als u niet zeker weet welk product u moet kiezen of als u ander advies nodig heeft, kunt u uw telefoonnummer opgeven en meteen teruggebeld worden. Hierdoor kunt u al uw vragen stellen. Verder kunt u ook het contactformulier invullen, ook voor het aanvragen van een gratis offerte of van informatie over prijzen. U beslist vervolgens zelf of u voor het spuitwerk gaat en welk spuitwerk het wordt. Zo krijgt u als resultaat de ideale akoestiek voor uw ruimte, voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Diensten voor verschillende doelgroepen

Architecten

Akuson biedt niet alleen de bovenstaande producten aan, maar biedt ook advies en hulp aan. Wanneer u een ruimte aan het ontwerpen bent, of wanneer u architecten heeft ingehuurd om deze ruimte te ontwerpen, kunt u hulp inschakelen van Akuson. Akuson helpt u om advies te geven over welke akoestische pleister goed bij uw ontwerp past. Het bedrijf heeft genoeg ervaring om zichzelf professioneel te kunnen noemen en kan dus goed in overleg gaan met bouwkundigen. Als u om advies wilt vragen, kunt u dat doen op de website van Akuson. Het contactformulier staat voor u klaar en u ontvangt snel een antwoord.

Beleggers

(Vastgoed-) beleggers moeten rekening houden met de technische eisen voor de ontworpen (te ontwerpen) ruimtes. Als u een belegger bent en na moet denken over de precieze technische installatie van de akoestische pleister, kunt u ook contact opnemen met Akuson. Ook bij dit proces kan Akuson advies geven over de specificaties van het akoestisch spuitwerk. Vul het contactformulier op de website in om advies te vragen, of druk direct op het groene hoorntje rechts onderin beeld.

Uitvoerders

Ten slotte biedt Akuson ook advies en hulp aan uitvoerders, die de akoestische pleister aanbrengen. Wij weten precies welke technieken geschikt zijn bij de verschillende ondergronden. Op bepaalde ondergronden kan Cubispray bijvoorbeeld meteen aangebracht worden, terwijl andere ondergronden eerst voorbewerkt moeten worden. Om hier meer over te weten, kunt u dus contact met ons opnemen. Verder kunt u advies krijgen over de gewenste dikte van de akoestische isolatie en over hoe het product goed platgestreken (afgespaand) kan worden, zodat het plafond en de muren er mooi en vlakker uit komen te zien.

Opties

Cubispray kan dus gebruikt worden om de akoestiek in bestaande ruimtes te verbeteren, maar Akuson kan u ook helpen om na te denken over ruimtes die nog gebouwd moeten worden. Zo kan er bij elke ruimte voor optimaal geluid worden gezorgd. Akuson is hierin gespecialiseerd en weet precies welke producten en technieken er in welk geval geschikt zijn. De medewerkers overwegen alle specificaties en komen zo op advies.

Gratis offerte

Als u meer wilt weten over de kosten en het aanbrengen van de producten, kunt u makkelijk een gratis offerte aanvragen per mail, telefoon of via het contactformulier. Op de offerte vermelden wij vervolgens alle details over de dienst en de te gebruiken pleisters en sturen dit per e-mail als bijlage naar u op. Als u akkoord gaat, kunnen we direct beginnen met verdere afspraken en het inplannen van het spuitwerk. Zo weet u waar u aan toe bent voordat Akuson voor u aan de slag gaat. In plaats van een offerte kunt u ook naar alleen de prijzen vragen.

Meer achtergrondinformatie?

Wilt u eerst meer weten over akoestisch spuit- en pleisterwerk? Lees dan ons blogartikel akoestisch spuitwerk. 

Share This